Recenzii hoteluri
Creta - Grecia

Scrieţi o părere

Total: Am fost în vacanţă prin intermediul agenţiei de turism şi am fost foarte mulţumiţi. Hotelul Cactus Beach ne-a plăcut foarte mult, mai...

Scurtă introducere
Am fost în vacanţă prin intermediul agenţiei de turism şi am fost foarte mulţumiţi. Hotelul Cactus Beach ne-a plăcut foarte mult, mai ales pentru că nu e un singur complex enorm, ci constă din mai multe clădiri. Lângă bar şi în alte părţi ale hotelului sunt terase foarte plăcute în aer liber. Afişează tot textul recenziei

Cazare
Camera noastră era frumoasă, curată şi n-am avut absolut nici un fel de obiecţii. Doar că era aproape de bar, unde în fiecare seară era câte-o petrecere; totuşi, gălăgia dura cel mult până la miezul nopţii, apoi puteam dormi fără probleme :-)

Masă
Mâncarea a fost super:-) Dimineaţa – meniu variat (mai multe feluri de pâine, plăcinte dulci, cârnăciori, ouă, clătite, gemuri şi iaurturi, fructe şi multe altele) La prânz – mai multe feluri de carne, paste făinoase, cartofi prăjiţi, multe salate, fructe, tot felul de dulciuri absolut excelente :-) Seara – la fel ca la prânz şi în plus mai multe feluri de îngheţată.

Serviciile hotelului
Personalul e deosebit de amabil şi simpatic.

Plajă
Plaja e foarte frumoasă şi cel mai mult mi-a plăcut că apa se adânceşte încetul cu încetul, nu brusc, şi că marea e foarte curată. Închirierea unui şezlong şi a unei umbrele de soare costă 6 euro pe zi, dar merită.

Impresie generală
O vacanţă minunată! Recomand tuturor acest hotel care nouă ne-a plăcut foarte mult!

Markéta Hanzelková, 18.06.2009, Data sejurului: 3.6. - 10.6.2009
Regiunea: Grecia Grecia, Creta, Hotel: Cactus Beach

web:was_this_review_useful Da (6) Nu (0)

Total: Hotel nou, foarte arătos, toate camerele au balcon, aer condiţionat gratuit, baie şi toaletă, chicinetă, seif.

Scurtă introducere
Hotel nou, foarte arătos, toate camerele au balcon, aer condiţionat gratuit, baie şi toaletă, chicinetă, seif. Afişează tot textul recenziei

Cazare
Cazare excelentă, în fiecare zi se făcea curat, camerele sunt noi, frumos mobilate, toate facilităţile în perfectă stare.

Masă
Mâncare foarte gustoasă la cină, trei feluri calde, multe salate, fructe, supă; la micul dejun meniu bogat, acelaşi în fiecare zi, dar, drept vorbind, nici nu e posibil să schimbe zilnic meniul: iaurt grecesc, miere, brânză feta, altă brânză – un fel de eidam, trei feluri de salam, gem, unt, două feluri de pâine, legume.

Serviciile hotelului
Servicii perfecte, personal amabil. Mâncarea era mereu completată când se împuţina, angajaţii înţelegeau limba engleză şi încercau să ne îndeplinească toate dorinţele, mai ales proprietara hotelului, doamna Chrisula.

Plajă
Pe cea mai mare parte a plajei e nisip, pe alocuri şi cu pietricele. La intrarea în apă e o zonă cu pietricele destul de abruptă iar în locurile unde apa ajunge cam până la piept, pe fundul mării sunt nişte bolovani mari, plaţi. Vă recomand să vă cumpăraţi încălţăminte specială pentru apă, care se găseşte acolo peste tot. Cea pentru adulţi costă 5 euro, pentru copii 2,50. Mărimile mici sunt greu de găsit, aşa că e mai bine să vă cumpăraţi de-acasă. În plus, nisipul e foarte fierbinte şi e imposibil de mers pe plajă cu picioarele goale. Două şezlonguri şi o umbrelă de soare pe plajă costă 5 euro.

Impresie generală
Super hotel, personal excelent, am petrecut o vacanţă perfectă. Şi piscina hotelului, lângă care e şi piscina pentru copii, e excelentă. Împreună cu noi au fost în excursie şi multe familii cu copii şi cu toţii au fost foarte mulţumiţi.

Karolína Müllerová, 16.06.2009, Data sejurului: 6.6. - 14.6.2009
Regiunea: Grecia Grecia, Creta, Hotel: Edem Beach

web:was_this_review_useful Da (2) Nu (0)

Total: Creta e o insulă frumoasă şi am vizitat acolo palatele minoice din Knossos şi Faistos, cheile Samaria, insula Granwousa pe care e plaja...

Scurtă introducere
Creta e o insulă frumoasă şi am vizitat acolo palatele minoice din Knossos şi Faistos, cheile Samaria, insula Granwousa pe care e plaja Balos, sediul episcopului de la Spili, oraşul roman Gortys, plaja Matala, unde marea e foarte agitată, oraşele Chania şi Georgiopoli, lacul Kournas, precum şi o mulţime de mici restaurante cu specialităţi locale. La Armeni am participat la o „seară grecească” – dansatori, muzică, vin bun, raki şi mâncăruri tradiţionale. Afişează tot textul recenziei

Cazare
Toate facilităţile hotelului se află în clădirea principală din dreapta (atunci când vă uitaţi la hotel dinspre stradă), iar în stânga, cam la o sută de metri de intrare, sunt clădirile adiacente cu pereţi foarte subţiri de zid sau de mucava, unde se aude tot. E foarte important ce fel de vecini o să aveţi – lângă noi au stat nişte ruşi care se certau tot timpul şi în partea cealaltă nişte polonezi, care cred că făceau dragoste tot timpul. În plus, vis-a-vis de clădirea unde am stat noi mai era şi un padoc cu doi câini care lătrau într-una, începând de pe la patru dimineaţa. Am stat într-o cameră standard, cu toate dotările necesare, inclusiv instalaţie de aer condiţionat; în cameră se făcea foarte bine curăţenie.

Masă
Noi am avut demi-pensiune şi a fost de ajuns. Meniul de la micul dejun şi la cină era destul de bogat şi de variat. La cină beam de obicei vin, mai ales cel roşu a fost foarte bun.

Serviciile hotelului
Hotelul are două piscine, teren de tenis, mese de şah, biliard şi alte facilităţi sportive. Toate facilităţile sunt suficiente pentru numărul de oaspeţi ai hotelului, inclusiv cele două baruri.

Plajă
Marea e destul de curată, valurile nu sunt prea mari, deci pot să facă baie şi copiii, pe plajă e nisip şi numai la intrarea în apă sunt pietricele. Apa e foarte caldă. Se poate înota şi mai departe de ţărm, nu e nici un pericol.

Impresie generală
În faţa hotelului e o şosea pe care localnicii o confundă probabil cu o pistă de curse şi nu există trecere de pietoni. Peste drum de hotel sunt trei supermarketuri, mai multe taverne şi magazine mici, în zonă circulă două trenuleţe şi autobuze cu care se poate călători la Chania sau la Rethymno. Vă recomand taverna Grigoris, cam la 300 de metri de supermarket, pe dreapta. Au bere bună, Mitos la halbă, şi la bar e doamna Alena din Karviná, care vă poate pregăti un cocteil interesant sau diferite specialităţi locale. În perioada când am fost noi acolo erau peste tot leandri înfloriţi şi pe insulă sunt numai stânci şi munţi, milioane de măslini, vii şi livezi de portocali, turme de oi şi capre krikri. Creta merită vizitată. Trebuie să lăudăm şi felul în care s-au ocupat de noi delegatele agenţiei de turism, foarte amabile şi perfect pregătite.

Pavel Dolejš, 15.06.2009, Data sejurului: 3.6. - 13.6.2009
Regiunea: Grecia Grecia, Creta, Hotel: Kavros Beach

web:was_this_review_useful Da (2) Nu (1)

1

web:need_help

0312 293 500