Recenzii hoteluri
Spania

Scrieţi o părere

Total: O vacanţă minunată, de relaxare absolută. Aş pleca înapoi chiar acum :-)))

Scurtă introducere
O vacanţă minunată, de relaxare absolută. Aş pleca înapoi chiar acum :-))) Afişează tot textul recenziei

Cazare
Cazarea la hotel a fost de înaltă clasă.

Masă
Meniu variat, feluri gustoase şi în permanenţă completate, aşa încât n-am văzut niciodată platouri goale.

Serviciile hotelului
Serviciile hotelului au fost impecabile, totul mergea ca pe roate.

Plajă
Plaja e relativ curată, uneori găseam în nisip mucuri de ţigară.

Impresie generală
Am fost absolut încântată de sejur, hotelul îl recomand fără rezerve. Organizare de nota zece, transportul a fost asigurat de firma Van Hool, cu autobuze de lux în care aveam impresia că plutesc pe o pernă de aer, într-adevăr super.

Hana Wiesnerová, 24.09.2009, Data sejurului: 11.9. - 20.9.2009
Regiunea: Spania Spania, Costa del Maresme, Hotel: Alhambra

web:was_this_review_useful Da (6) Nu (0)

Total: Satisfacţie maximă, hotelul e frumos, personalul amabil, mâncarea excelentă, plajele sunt minunate, marea – curată, totul e foarte...

Scurtă introducere
Satisfacţie maximă, hotelul e frumos, personalul amabil, mâncarea excelentă, plajele sunt minunate, marea – curată, totul e foarte aproape de hotel: restaurantele, magazinele sunt la câţiva paşi de hotel. Recomandăm tuturor categoriilor de vârstă!!! Afişează tot textul recenziei

Cazare
Cazarea ne-a impresionat foarte plăcut, camerele sunt frumos aranjate, totul e curat şi în fiecare zi se face curăţenie. Baia cu toaletă – de asemenea frumoasă şi curată. Fiecare cameră are balcon, iar de la etajele superioare se vede foarte frumos marea. Toate camerele au ferestrele orientate spre mare. Am fost extrem de mulţumiţi!!! Toate camerele sunt la fel de frumoase!

Masă
Niciodată n-am avut atâtea feluri de mâncare!!! Sejurul nostru a fost cu demipensiune, dar mâncarea a fost arhisuficientă. Micul dejun şi cina erau sub formă de bufet, aşa că puteam mânca oricât doream. Meniul – incredibil de variat, cu mâncăruri sărate şi dulci, fructe, legume, salate, absolut toate felurile de bunătăţi!!! Mâncarea a fost excelentă!!

Serviciile hotelului
Personalul hotelului e foarte amabil. În ceea ce priveşte comunicarea, angajaţii vorbesc engleză, rusă, spaniolă rtc. Cu toţii sunt foarte prietenoşi, plăcuţi şi zâmbitori!!! Se vede foarte bine că îşi respectă clienţii!!! Şi mai ales nu fac nici un fel de deosebiri între cehi şi englezi, americani etc., cum se întâmplă în multe alte hoteluri!!!

Plajă
Plajele sunt foarte frumoase, cu nisip şi o mulţime de scoici, apa mării e curată şi transparentă. Chiar lângă plajă sunt standuri sau mici magazine cu şezlonguri etc., se pot închiria hidrobiciclete, şezlonguri, umbrele de soare şi altele. Apa mării se adânceşte treptat, ceea ce e un avantaj pentru familiile cu copii mici. În perioada când am fost noi marea a fost foarte plăcută, curată şi caldă!

Impresie generală
Vacanţa ne-a plăcut foarte mult! Totul a fost de nota zece plus, am fost cu adevărat mulţumiţi şi ne-am caza cu plăcere tot aici şi în viitor!!! Hotelul corespunde standardelor de trei stele. Îl recomandăm tuturor!!!

Kateřina Melichárková, 19.09.2009
Regiunea: Spania Spania, Mallorca, Hotel: Fergus Tobago

web:was_this_review_useful Da (2) Nu (0)

2 fotografie

Total: Ne plăcut foarte mult în regiunea Santa Ponsa, unde e printre altele şi un parc extrem de interesant pe plaja numită Santa Ponsa. De...

Scurtă introducere
Ne plăcut foarte mult în regiunea Santa Ponsa, unde e printre altele şi un parc extrem de interesant pe plaja numită Santa Ponsa. De asemenea, o să vedeţi aici o mulţime de papagali. Afişează tot textul recenziei

Cazare
Hotelul e curat, foarte arătos. Camerele sunt destul de mari. O problemă ar fi că în camere nu sunt uscătoare de păr şi nici frigidere. Puteţi închiria o ladă frigorifică la preţul de 18 euro pe săptămână; atenţie însă, nu e frigider, deci e bună doar pentru păstrarea alimentelor şi băuturilor răcite în prealabil. Pentru seif se plăteşte o taxă de 18 euro pe săptămână.

Masă
Mâncarea a fost excelentă, mai ales dacă vă plac fructele de mare şi peştele, veţi foarte mulţumiţi. În plus, se serveau şi diferite feluri de carne. Meniul de la cină se schimba în fiecare seară, micul dejun era în fiecare zi cam acelaşi: mai multe tipuri de salam, brânzeturi, şuncă şi cârnăciori prăjiţi, ouă, fasole cu sos de tomate. Doar cafeaua nu era deloc bună, deci cunoscătorilor le recomandăm să-şi bea cafeaua în afara hotelului. Afară costă în jur de 1,50 euro, iar la barul hotelului – 1,60.

Serviciile hotelului
Piscinele, atât cea interioară, cât şi cea de-afară, sunt foarte frumoase; la internet vă puteţi conecta numai în încăperea comună; conectarea prin wi-fi e o problemă, fiind necesar să cereţi parola la recepţie. Televizorul din cameră e foarte mic.

Plajă
Plaja e foarte frumoasă, mare. Şezlongurile se închiriază cu 3,5 euro pe zi, umbrelele de soare de asemenea – 3,5 euro pe zi – pe plajă există şi toalete cu plată (0,5 euro şi trebuie să aveţi mărunţiş, deoarece se plăteşte la automat). Plaja are şi două baruri, dar barurile de pe străduţele din apropierea acestea sunt mai ieftine.

Impresie generală
Un loc foarte frumos pe care îl recomand cuplurilor tinere şi familiilor cu copii. Seara puteţi merge la plimbare. Excursia cu autobuzul la Palma de Mallorca durează aproximativ o jumătate de oră, iar biletul dus-întors costă cam trei euro. Autobuzele pleacă aproximativ de două ori pe oră din intersecţia cu sens giratoriu. De la hotel se ajunge acolo mergând în direcţia plajei până la prima intersecţie şi luând-o apoi la stânga.

Lucie Ševčíková, 11.09.2009, Data sejurului: 29.8. - 6.9.2009
Regiunea: Spania Spania, Mallorca, Hotel: Globales Playa Santa Ponsa

web:was_this_review_useful Da (3) Nu (0)

1 fotografie

Total: Vacanţă plăcută

Scurtă introducere
Vacanţă plăcută Afişează tot textul recenziei

Cazare
Hotelul cu piscină se află chiar pe promenadă, în apropierea mării. Camerele sunt mulţumitoare, dar nu au masă pe balcon, iar pentru telecomanda de la televizor se plăteşte o taxă.

Masă
Mâncarea a fost satisfăcătoare, dar putea să fie ceva mai variată.

Serviciile hotelului
N-am avut nici un fel de probleme cu personalul, iar cameristele sunt foarte amabile.

Plajă
Plajă largă, cu nisip zgrunţuros. Fundul mării e destul de abrupt lângă mal. Plaja e îngrijită, iar marea a fost curată cât am stat noi.

Impresie generală
O vacanţă frumoasă şi plăcută într-un loc excelent.

Dagmar Čondlová, 10.09.2009, Data sejurului: 28.8. - 6.9.2009
Regiunea: Spania Spania, Costa del Maresme, Hotel: Reymar Playa

web:was_this_review_useful Da (1) Nu (0)

Total: Hotelul are un interior foarte plăcut.

Cazare
Hotelul are un interior foarte plăcut. Afişează tot textul recenziei

Masă
Mesele sub formă de bufet suedez, meniu variat. Feluri de mâncare pentru toate gusturile.

Serviciile hotelului
Am fost extrem de satisfăcuţi de felul cum se comportau angajaţii hotelului faţă de clienţi.

Plajă
De la hotel se ajungea cu uşurinţă pe plajă, unde erau şi standuri cu băuturi şi gustări.

Impresie generală
Şi eu şi soţul meu am fost foarte mulţumiţi de acest sejur şi, dacă am putea, ne-am întoarce imediat la acest hotel. Eu personal sunt îndrăgostită de Spania, pe care am vizitat-o deja de şase ori.

Renáta Nováková, 09.09.2009, Data sejurului: 28.8. - 6.9.2009
Regiunea: Spania Spania, Costa del Maresme, Hotel: Stella

web:was_this_review_useful Da (4) Nu (0)

3 fotografie

Total: Super-vacanţă last minute

Scurtă introducere
Super-vacanţă last minute Afişează tot textul recenziei

Cazare
Hotelul a fost renovat de curând, totul e nou, frumos şi modern, camera mare, baia cu duş şi toaletă. Patul şi salteaua n-au fost chiar foarte bune.

Masă
Excelentă, n-am nimic de reproşat.

Serviciile hotelului
N-am apelat la ele.

Plajă
Plajă mare cu nisip nu prea fin, la intrarea în apă malul e abrupt şi la numai câţiva paşi de ţărm apa e deja destul de adâncă. În fiecare dimineaţă pe plajă se făcea curăţenie. Sunt la dispoziţie şi zone pentru nudism.

Impresie generală
Super, n-am avut nici o problemă, am fost mulţumiţi.

Anonim, 04.09.2009, Data sejurului: 25.7. - 1.8.2009
Regiunea: Spania Spania, Costa del Maresme, Hotel: Catalonia

web:was_this_review_useful Da (5) Nu (0)

7 fotografie

Total: Vacanţă foarte reuşită.

Scurtă introducere
Vacanţă foarte reuşită. Afişează tot textul recenziei

Cazare
Cazarea a fost absolut fără probleme, totul a mers cum trebuie şi hotelul a fost foarte plăcut. Cel mai mare avantaj e aşezarea acestuia – chiar pe promenada cu palmieri, foarte frecventată, unde se află şi o mulţime de magazine şi restaurante de toate felurile. Promenada e la doi paşi de mare.

Masă
În câteva cuvinte: mâncare absolut excelentă.

Serviciile hotelului
Vă recomand să mergeţi în excursie la Barcelona, un oraş minunat aflat la o distanţă de numai 58 de km.

Plajă
Plajă foarte frumoasă de nisip, valuri mari, pe scurt, minunat!

Impresie generală
Nici n-am cuvinte să descriu cât de mult mi-a plăcut, din această vacanţă mi-au rămas numai amintiri frumoase.

Martina Hlavatá, 20.08.2009, Data sejurului: 31.7. - 9.8.2009
Regiunea: Spania Spania, Costa del Maresme, Hotel: Maripins depandance

web:was_this_review_useful Da (3) Nu (0)

Total: 9,7 Torremolinos e un oraş aflat la 20 de minute de aeroport, cu multe locuri de cultură, magazine, restaurante...Puteţi închiria şi scutere...

  • 10 Cazare
  • 9,6 Masa
  • 9,7 Împrejurimi
  • 8 Preţ de la

Scurtă introducere
Torremolinos e un oraş aflat la 20 de minute de aeroport, cu multe locuri de cultură, magazine, restaurante...Puteţi închiria şi scutere sau automobile la preţuri rezonabile, pentru a face excursii în împrejurimile oraşului. Afişează tot textul recenziei

Cazare
Tarik e un hotel nu prea mare, foarte frumos aranjat, bine întreţinut şi curat. Problema lui constă în locul unde se află, şi anume pe o stradă aglomerată şi zgomotoasă, aşa încât, dacă nu sunteţi cazaţi într-una din camerele cu ferestrele către curte, n-o să prea dormiţi noaptea. Aceeaşi situaţie e însă în toate hotelurile din Torremolinos.

Masă
Feluri variate, porţii mari.

Plajă
Plajă cu nisip, intrarea în apă comodă, fără probleme. Distanţa faţă de hotel – „peste stradă”.

Impresie generală
Impresia generală – foarte bună.

Luboš Harant, 10.09.2008, Data sejurului: 30.8. - 6.9.2008
Regiunea: Spania Spania, Ibiza, Hotel: Insotel Tarida Beach Sensatori Resort

web:was_this_review_useful Da (5) Nu (1)

Total: 9,7 Am fost foarte mulţumiţi, hotelul a corespuns aşteptărilor noastre – e foarte frumos şi se află într-o zonă liniştită. Datorită aşezării...

  • 9,7 Cazare
  • 10 Masa
  • 9,3 Împrejurimi
  • 10 Preţ de la

Scurtă introducere
Am fost foarte mulţumiţi, hotelul a corespuns aşteptărilor noastre – e foarte frumos şi se află într-o zonă liniştită. Datorită aşezării sale la marginea Benalmadenei, nu îl recomandăm celor care doresc să meargă ziua la cumpărături şi noaptea la localurile de distracţie cele mai frecventate. Afişează tot textul recenziei

Cazare
Camerele sunt foarte confortabile şi bine aranjate, cu frigider gratis. Pentru folosirea seifului trebuie să plătiţi o taxă. Toate camerele au balcon cu vedere la mare. În baie – cadă şi bideu.

Masă
Meniu foarte bogat şi variat. Fiecare îşi poate alege ce îi place: fructe, legume, diverse brânzeturi, peşte şi fructe de mare în cantităţi suficiente.

Serviciile hotelului
Angajaţii hotelului au fost amabili şi au răspuns pozitiv la toate cererile noastre.

Plajă
Plaja de nisip se află chiar în faţa hotelului. Nu are rost să plătiţi 4,5 euro pentru şezlong, deoarece alături, la piscină, sunt toate gratis.

Impresie generală
Foarte bună, recomand hotelul.

Helena Balounová, 28.08.2008, Data sejurului: 14.8. - 21.8.2008
Regiunea: Spania Spania, Andaluzie, Hotel: Playa Bonita

web:was_this_review_useful Da (7) Nu (0)

6 fotografie

1

web:need_help

0312 293 500